Оригінальний Кіного Україна

Пекельна кішка дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 7.352
IMDB 7.70
Постер до фільму Пекельна кішка дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: My Cat from Hell
Рік випуску: 2011
Країна: США
Тривалість: 43 хв.

Опис до «Пекельна кішка» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку серіалу Пекельна кішка, один з найпопулярніших серіалів, охоплюючий жанри реальное ТВ, створений режисером Грэхэм Уиггинс у 2011 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по серіалах, пропонуючий дивитися серіали онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

У фільмі "Пекельна кішка", що вийшов у 2011 році, ми пізнаємо неймовірну історію, яка захопить увагу кожного глядача. Ця захоплива драма розповідає нам про дружбу між людиною і її котом, що переживають часи важких випробувань.

У самому серці України, в урбаністичному місті Києві, герої фільму зустрічають свого дологоногого компаньйона - чорну кішку на ім'я Мурка. Щодня ця кішка, здавалося б, стає все більш незадоволеною своїм життям, зокрема з поведінкою своїх господарів.

Окремий підсвідомий поступ Мурки підштовхує її господарку, юну дівчинку під назвою Олена, до психологічного й емоційного обвалу. Олена, яка мало що знає про кішок, не розуміє, що робити, і замість того, щоб звернутися за допомогою до фахівця, вона просто переходить на жорсткіші методи виховання кота.

Проте, коли люди починають її розуміти, Мурка виявляється геніальною стратегісткою, здатною маніпулювати своїм оточенням. Це призводить до ситуацій, коли Мурка стає агресивною й спричиняє багато неприємностей своїм господарям та їхньому оточенню.

Олена, в безрадісному відчаї, подається на допомогу до висококваліфікованого кішечого терапевта, що має дивовижну здатність вирішувати проблеми поведінки котів. Цей спеціаліст, прикрито зовуть Ігор, допомагає Олені зрозуміти справжні причини, що лежать в основі поведінки Мурки.

Фільм "Пекельна кішка" дарує унікальну можливість краще зрозуміти проблеми, з якими ми зіштовхуємося у нашій повсякденній взаємодії з тваринами. Він ставить питання про значення спілкування, розуміння і відповідальності, викликаючи глядачів до глибоких роздумів про природу наших відносин з домашніми улюбленцями.

Ви можете знайти фільм "Пекельна кішка" онлайн, у надійних джерелах. Це захоплива кінопостановка, яку варто побачити кожному, хто цікавиться взаємодією між людиною та твариною. І найкраще з усього, це переглянути її абсолютно безкоштовно чи завантажити для подальшого перегляду. Дайте цьому фільму шанс і стрічатиметеся з незабутнім кіношедевром, який надихне й змусить задуматися про істинну природу наших домашніх улюбленців. @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Пекельна кішка онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Пекельна кішка»

Додати коментар
30-03-2022, 16:31
KINOGO - букв сколько? (цифрой)