Оригінальний Кіного Україна

Маяк 23 1-2 сезон дивитися онлайн

3.7/5 (3 гол.)
KP
IMDB
Постер до фільму Маяк 23 дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Beacon 23
Рік випуску: 2023
Країна: США
Тривалість: хв.
Якість: WEB-DL

Опис до «Маяк 23» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку серіалу Маяк 23, один з найпопулярніших серіалів, охоплюючий жанри фантастика, триллер, драма, детектив, створений режисером Дэниэл Персивал, Левин Уэбб, Erskine Forde, Оз Скотт у 2023 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по серіалах, пропонуючий дивитися серіали онлайн безкоштовно. Маяк 23 має доданих 1-2 сезон 7,8,9 серия та озвучення інших серій перебуває в процесі. Починайте перегляд. Якщо ви хочете отримувати оновлення про останні серії, створіть для себе акаунт та додайте Маяк 23 в обране.

У фантастичному серіалі "Маяк 23" розповідається історія, яка розгортається у XXIII столітті, де велика мережа маяків розташувалася по всій галактиці, призначених для безпечного космічного шляхування. Головні герої серіалу - колишній військовий Халан і державний службовець Астер, щасливий володар дивовижних здібностей та більшого досвіду у космосі, ніж здавалося б спочатку. Вони знаходяться у складних обставинах, спинились на одному з віддалених маяків, де кожен день - це новий випробування для них.

Пов'язані не тільки страхом, але й провина за минуле, Халан і Астер, явні незнайомці одне для одного, проте повинні працювати разом для свого виживання. Поступово розкриваються їх історії та темні секрети, які швидко змінюють їх сприйняття один одного. Чи зможуть вони пройти іспит довіри та з'єднатися для збереження своїх життів?

У "Маяку 23" знаходиться справжня купа інтриг, підозрілість та тягар одного замкненого простору. Досить важко розібратися, хто справжній ворог, а хто справжній друг. Чи зможе ця несподівана команда приймати правильні рішення у важку мить?

Якщо ви цікавитесь нашим серіалом і бажаєте насолодитися захопливими пригодами Халана та Астер, ви можете завантажити усі епізоди "Маяку 23" на свій пристрій абсолютно безкоштовно. Також, ви можете подивитися цей серіал онлайн, дозволяючи вам неочікувано зануритися у сюжет там, де захочете та коли вам буде зручно. Завантажуйте, дивіться онлайн та насолоджуйтесь усіма емоціями, які ви зможете відчути під час перегляду серіалу "Маяк 23" 🚀🎥🍿. @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Маяк 23 1-2 сезон онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Маяк 23»

Додати коментар
3-06-2024, 13:27
KINOGO - букв сколько? (цифрой)