Оригінальний Кіного Україна

Кайдзю № 8 1 сезон дивитися онлайн

3.3/5 (4 гол.)
KP
IMDB
Постер до фільму Кайдзю № 8 дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Kaiju No. 8
Рік випуску: 2024
Країна: Япония
Тривалість: хв.
Якість: WEBRip
Режисер: Сигэюки Мия

Опис до «Кайдзю № 8» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку серіалу Кайдзю № 8, один з найпопулярніших серіалів, охоплюючий жанри аниме, мультфильм, боевик, фантастика, ужасы, створений режисером Сигэюки Мия у 2024 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по серіалах, пропонуючий дивитися серіали онлайн безкоштовно. Кайдзю № 8 має доданих 1 сезон 10,11,12 серия та озвучення інших серій перебуває в процесі. Починайте перегляд. Якщо ви хочете отримувати оновлення про останні серії, створіть для себе акаунт та додайте Кайдзю № 8 в обране.

У 2024 році виходить новинка в жанрі манґа — «Кайдзю № 8» або «Kaiju No. 8». Ця серія відтворює історію елітного військового підрозділу Корпус оборони, який захищає мирних мешканців від цих гігантських монстрів, що вже десятиліттями з'являються по всій Японії. Останки кайдзю прибирають професіональні прибиральники, серед яких вирізняється Кафка Хібіно. Хлопець незадоволений своєю роботою, адже ще в юності він мріяв вступити до Корпусу оборони, але всі його спроби були марні. В один прекрасний день у Кафки з'являється шанс здійснити свою мрію, коли в його тіло потрапляє паразит, і він отримує здатність перетворюватися в кайдзю.

Манґа "Кайдзю № 8" вразить читачів захоплюючою історією про війну людини проти монстра всередині самих себе. Чи зможе Кафка зберегти свою людяність в обличчі великої сили? Чи виживе він в світі, де нічого не є таким, як здається на перший погляд? Щоб дізнатися, скачайте чи подивіться онлайн "Кайдзю № 8" абсолютно безкоштовно. Приєднуйтесь до захоплюючого космічного пригоди та дізнайтесь, як Кафка стає справжнім героєм у боротьбі з кайдзю, підкоряючи свої власні монструозні істоти всередині себе. 🦾🌟 @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Кайдзю № 8 1 сезон онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Кайдзю № 8»

Додати коментар
Сьогодні, 13:26
KINOGO - букв сколько? (цифрой)