Оригінальний Кіного Україна

Голодні ігри: Балада про зміїв і співочих птахів дивитися онлайн

4.7/5 (7 гол.)
KP 7.500
IMDB 7.20
Постер до фільму Голодні ігри: Балада про зміїв і співочих птахів дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes
Рік випуску: 2023
Країна: США, Канада
Тривалість: 157 хв.
Якість: BDRip

Опис до «Голодні ігри: Балада про зміїв і співочих птахів» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Голодні ігри: Балада про зміїв і співочих птахів, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри фантастика, боевик, триллер, драма, приключения, военный, створений режисером Фрэнсис Лоуренс у 2023 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

Перш ніж стати деспотичним президентом Панему, молодий Кориолан Сноу був останньою надією свого завмираючого роду - колись великої династії, яка опинилася в немилости післявоєнного Капітолію 🎖️. Накануні десятих щорічних Голодних ігор Сноу отримав почесний статус наставника Люсі Грей Берд - трибута з 12-го округу 🏹. Невдовзі дівчина привертає все більше уваги Панему і стає фавориткою майбутнього змагання 🌟. Сноу готовий на все, щоб повернути своїй родині минулу велич 🏰, тому він вирішує використати ситуацію з Люсі на свою користь. Починається гонка з часом, яка розкриє, хто з них пташка-співачка, а хто - змія 🕊️🐍.

Голодні ігри: Балада про зміїв і співочих птахів (2023) - це захоплива пригода, яка розповідає про події задовго до епохи Кетніс Евердін і справила фурор серед прихильників захоплюючої серії "Голодні ігри" 📚. У фільмі представлені яскраві персонажі, що живуть у світі панемських округів і Капітолію, міста розкіші й безжалісної влади 🔥.

Ви можете скачати чи переглянути Голодні ігри: Баладу про зміїв і співочих птахів (2023) онлайн безкоштовно, щоб отримати ще більше захоплюючих подій, незабутніх моментів та екшену від своїх улюблених акторів 🎥. Запускайте фільм і дізнайтеся, як мальовничий світ Голодних ігор створює нові сюжети і розкриває глибину персонажів 🍿. Зануртесь у цю захоплюючу історію, що підкорила серця мільйонів глядачів по всьому світу ❤️‍🔥.

@ Ваш КІНОГО
Слоган: «You're invited to return to the games.»
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Голодні ігри: Балада про зміїв і співочих птахів онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Голодні ігри: Балада про зміїв і співочих птахів»

Додати коментар
10-06-2024, 13:28
KINOGO - букв сколько? (цифрой)