Оригінальний Кіного Україна

Асасини 1 сезон дивитися онлайн

3.5/5 (2 гол.)
KP
IMDB 9.50
Постер до фільму Асасини дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Hashashin
Рік випуску: 2024
Країна: Египет
Тривалість: хв.
Якість: WEB-DL
Режисер: Питер Мими

Опис до «Асасини» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку серіалу Асасини, один з найпопулярніших серіалів, охоплюючий жанри триллер, драма, биография, история, створений режисером Питер Мими у 2024 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по серіалах, пропонуючий дивитися серіали онлайн безкоштовно. Асасини має доданих 1 сезон 29,30,31 серия та озвучення інших серій перебуває в процесі. Починайте перегляд. Якщо ви хочете отримувати оновлення про останні серії, створіть для себе акаунт та додайте Асасини в обране.

Фільм "Асасини / Hashashin (2024)" розповідає історію Хасана ібн Саббаха, який був засновником Нізаритського ісмаїлітського государства та створив бойову групу асасинів. Головний герой, Хасан ібн Саббах, відомий своєю стратегічною майстерністю і вмінням впливати на людей. Він убиває своїх ворогів, використовуючи хитрість та винахідливість, що зробило його легендарним у світі асасинів.

У фільмі показані складні політичні інтриги, боротьба за владу та вірність ідеалам. Хасан ібн Саббах обирає найжорстокіший шлях, щоб забезпечити перемогу своїй групі. Він стикається зі зрадою, відданістю та власними внутрішніми демонами.

З допомогою вірних союзників і підступних ворогів, Хасан ібн Саббах мусить пережити безліч перешкод на своєму шляху до перемоги. Це захоплююча пригода з несподіваними поворотами і неймовірними сценами битв потрясе ваші почуття і залишить бажання подивитися її ще раз.

Якщо ви хочете переглянути або скачати фільм "Асасини / Hashashin (2024)" онлайн безкоштовно, вам неодмінно варто звернутися до інтернет-ресурсів, де ви знайдете цю захоплюючу стрічку. Так що не гайте часу і починайте свою подорож у світ інтриг та пригод razom з цим захоплюючим фільмом! 🎬🔥 @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Асасини 1 сезон онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Асасини»

Додати коментар
20-06-2024, 13:27
KINOGO - букв сколько? (цифрой)