Оригінальний Кіного Україна

Хто я дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 7.413
IMDB 7.50
Постер до фільму Хто я дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Who Am I - Kein System ist sicher
Рік випуску: 2014
Країна: Германия
Тривалість: 102 хв.
Режисер: Баран бо Одар

Опис до «Хто я» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Хто я, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри фантастика, триллер, драма, криминал, детектив, створений режисером Баран бо Одар у 2014 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

"Хто я / Who Am I - Kein System ist sicher" (2014) - фільм, який перенесе вас у захоплюючий світ комп'ютерної епохи. Режисер Хоа Ян Чан і Ізайя Шангелдаях створили цей шедевр, який захоплює, захинає й не дає відчути себе нудьгою.

Ця історія розповідає про хакера Бенжаміна Енгеля, що створює нелегальну хакерську групу з метою помститися соціальній нерівності. Але коли він занадто глибоко потрапляє у світ хакерської підпілля, долає свої моральні принципи і приймає іншу ідентичність - чи зможе він знайти вихід і дізнатися, хто він насправді?

Цей фільм - справжнє шедевр німецького кінематографу. Завдяки захоплюючій сюжетній лінії, розкриттю кожного персонажа та потрясаючим зірковим акторським складом, "Хто я" залишить вас в захваті і дивом питиметься, хто ж справді керує світом.

Цей фільм набув популярності в усьому світі, і тепер ви маєте непередбачувану можливість його подивитися онлайн, абсолютно безкоштовно та завантажити його на свій пристрій. Завдяки нашому веб-порталу, ви отримаєте найкраще якість зображення й звуку, щоб повністю насолодитися кіношним досвідом.

Не втрачайте нагоди побачити цей захоплюючий фільм, який перетне всі ваші очікування. Загубіться в безмежному світі хакерських викликів, таємниць та боротьби за існування. Запрошуємо вас до незабутньої подорожі, запалити свої мозки й підкорити нові висоти. Відкрийте для себе "Хто я / Who Am I - Kein System ist sicher" вже зараз та зазирніть у неймовірні глибини цього захоплюючого кіношного шедевру! @ Ваш КІНОГО
Слоган: «Каждый видит то, что хочет видеть»
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Хто я онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Хто я»

Додати коментар
7-11-2022, 17:23
KINOGO - букв сколько? (цифрой)