Оригінальний Кіного Україна

Великий Стен дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 6.889
IMDB 6.10
Постер до фільму Великий Стен дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Big Stan
Рік випуску: 2007
Країна: США
Тривалість: 104 хв.
Режисер: Роб Шнайдер

Опис до «Великий Стен» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Великий Стен, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри боевик, комедия, створений режисером Роб Шнайдер у 2007 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

Фільм "Великий Стен" - це захоплююча комедійна стрічка, яка вийшла в 2007 році. Це непередбачувана і смішна історія про Стена, звичайного і скромного чоловіка, який потрапляє в складний життєвий шпиль. Його злочинний шлях життя призводить його в'язницю, де він почуває себе беззахисним і змирився з думкою, що його хитрість не врятує його від жорстокості в'язівників.

Однак все змінюється, коли Стен дізнається про екстремальні тренування, які допоможуть йому захиститись від будь-якого нападника. З допомогою свого знання австралійського шіфрованого бойового мистецтва та суті еволюції, Стен вирішує стати непереможним бійцем і заявляє, що йому не потрібно буде захищатися, бо він навчився мистецтву самозахисту.

Заплутавшись у сюжетах, повних гумору та непочуваності, Стан, вигадує унікальну стратегію виживання, щоб підкорити всіх заключених і виховати в них людяність до того, яку вони ніколи не знали. Цей фільм - це поєднання гостросюжетної комедії та ідеї того, що злочинець може змінитися.

Якщо ви зацікавлені у перегляді фільму "Великий Стен", ви можете знайти його онлайн або завантажити його безкоштовно. Це надзвичайно захопливий фільм, який позитивно підніме ваш настрій і принесе вам безліч сміху. Насолоджуйтесь переглядом та діліться цією кіношною подорожжю зі своїми друзями та родиною. @ Ваш КІНОГО
Слоган: «Размер имеет значение»
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Великий Стен онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Великий Стен»

Додати коментар
22-11-2022, 05:27
KINOGO - букв сколько? (цифрой)