Оригінальний Кіного Україна

Мавп'янник дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 6.235
IMDB 3.90
Постер до фільму Мавп'янник дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Going Ape!
Рік випуску: 1981
Тривалість: 87 хв.

Опис до «Мавп'янник» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Мавп'янник, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри мелодрама, комедия, криминал, семейный, створений режисером Джереми Джо Кронсберг у 1981 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

«Мавп'янник» - непередбачуваний комедійний фільм, який вийшов у світ у 1981 році. Це весела історія про пригоди маленького шимпанзе на ім'я Джонні і його розумного власника Білла. Фільм поєднує в собі гумор, пригоди та драматичні моменти, які не залишать байдужими навіть найвимогливішого глядача.

У цьому захоплюючому фільмі ви зможете пережити незабутні пригоди, які стануть сценарієм для кумедних ситуацій. Ви посмієтесь разом з Джонні, коли він розбещується і створює хаос в житті свого власника Білла. А коли на кшталтному плечі шимпанзе випадає велика відповідальність - врятувати свого друга від хитрого ворога, - ви будете триматися на межі свого крісла від напруження.

«Мавп'янник» - це не лише захоплюючий сюжет і чудова гра акторів, але й метафоричній зміст, який передає нам важливі життєві уроки. Фільм нагадує нам про взаємозв'язок між людьми та тваринами і наголошує, що всі ми частина одного великого світу. Він також показує, що найповажнішим у нашому житті є відданість та дружба.

І найкраща частина цього фільму - це те, що ви можете переглянути його онлайн. Безкоштовно! Просто зайдіть на наш веб-сайт і відкрийте для себе цей дивовижний світ Джонні та його пригод. Ви зможете поділитися цим емоційним досвідом із друзями, сім'єю або навіть переглянути собі в одиночці. Завантажити фільм? Також є така можливість!

Запрошуємо вас на велику пригоду з мавп'янником Джонні! Веселість і гумор гарантовано! Не проґавте цю унікальну можливість подивитися «Мавп'янник» онлайн безкоштовно та завантажити його, щоб мати його завжди під рукою. Станьте свідками веселого шалу Джонні та відкрийте для себе всю прекрасну історію цього фільму! @ Ваш КІНОГО
Слоган: «There were 3 conditions to the 5 million dollar inheritance, and they had to be bathed once a week.»
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Мавп'янник онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Мавп'янник»

Додати коментар
25-07-2022, 21:22
KINOGO - букв сколько? (цифрой)