Оригінальний Кіного Україна

Дзіфт дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 7.208
IMDB 7.20
Постер до фільму Дзіфт дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Zift
Рік випуску: 2008
Країна: Болгария
Тривалість: 92 хв.
Режисер: Явор Гырдев

Опис до «Дзіфт» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Дзіфт, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри фильм-нуар, драма, криминал, створений режисером Явор Гырдев у 2008 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

"Дзіфт / Zift (2008)" - фільм, що цілком забирає нас до світу таємничості та злочинів, складений із художніх елементів нуару та шипучого гумору. Це кіношедевр здатен вразити ваши емоції і залишити глибокий слід у вашій душі.

Приголомшлива кінематографічна оповідь про поета Моциа, що ніби знаходиться у в'язниці своєї епохи, заритої в чорне непрохідне лице. Його невинна в'язниця стає пеклом божевільних гаджетів і вбивств. Звільнений після дванадцяти років незаслуженого ув'язнення, Моцій в місті зиждивілості й паразитизму шукає вихід із глухих оков.

Майстерно знятий та захоплюючий, "Дзіфт" залишає вас байдужими лише уявністю. Ви доторкаєтеся до безладних вулиць та підпільних кабаре, де гасне світло, відрита стихія чагарників, підсмажена кава, плюгаві кровопийці, натруджені йаворові меблі, а також ковток спраги, що проміжними кольорами пливе між дією та роздумами.

Цей незабутній кінематографічний шедевр можна переглянути онлайн абсолютно безкоштовно, погрузитися в світ жаху та життєвої стихії на власний розсуд. Для тих, хто віддає перевагу насолоджуватися фільмами вдома, зручною опцією є завантаження цього надзвичайного шедевру, щоб переглянути його в будь-який час.

Звабливий, відомим акторським складом і непередбачуваним сюжетом, "Дзіфт" всеосяжне враження, що змушує затамувати подих і заставляє вас повертатися до нього знову і знову. Він відкриває вам нову перспективу на кіно і залишить вас з бажанням пізнавати більше.

Тож, не втрачайте можливості побачити цей шедевр у всій його неймовірності. Завантажте або перегляньте "Дзіфт" онлайн прямо зараз. Впустіть в свій світ драматичний вир і пригоди, що не мають аналогів. @ Ваш КІНОГО
Слоган: «The night of the man who chewed asphalt.»
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Дзіфт онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Дзіфт»

Додати коментар
16-06-2022, 19:12
KINOGO - букв сколько? (цифрой)