Оригінальний Кіного Україна

Відскок дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 6.610
IMDB 5.10
Постер до фільму Відскок дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Rebound
Рік випуску: 2005
Країна: США
Тривалість: 86 хв.
Режисер: Стив Карр

Опис до «Відскок» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Відскок, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри комедия, семейный, спорт, створений режисером Стив Карр у 2005 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

"Відскок / Rebound (2005)" - це захоплюючий фільм, який пропонує вам можливість погрузитися у світ баскетболу та емоційного відродження. Цей захоплюючий спортивний фільм змушує глядачів тримати дух, коли вони насолоджуються яскравим та неймовірно реалістичним матчем.

"Відскок" розповідає історію тренера Кенні Тайлера (грає Мартін Лоуренс), колишнього тренера коледжної команди, який знаходить себе у складному положенні після провалу на роботі та негаразду з командою. Він вмикається у своїй невдаха життєвій кар'єрі та стає тренером команди з різнорівневими дітьми на рідне рідне місце. Спочатку він несвідомо принижує та ігнорує своїх вихованців, але згодом розуміється, що кожна з цих дітей має свій власний потенціал та унікальність, які можуть повернути його до вершин успіху.

Цей захоплюючий фільм показує перетворення Кенні Тайлера з депресивного та безнадійного чоловіка, який втратив віру в себе і свою спортову кар'єру, у джерело натхнення для своїх молодих гравців. Від побитих змагань до програшів із наполегливості, він вчить їх важливості самовдосконалення та неабиякої внутрішньої сили.

Цей фільм змушує наші серця битися у ритмі спорту, показуючи чарівність та довіру командної гри. Він дарує нам не лише чудове кіно, але й невимовну нагоду пережити емоції разом із нашими улюбленими персонажами.

Якщо ви шукаєте можливість дивитися "Відскок / Rebound (2005)" онлайн, нехай ми з радістю розповімо вам про можливість безкоштовного перегляду та завантаження цього захоплюючого фільму. Ви зможете насолодитися дивовижними акторськими досягненнями та захоплюючим сюжетом, не виходячи з власного домашнього затишку. Завдяки нашому веб-сайту, ви зможете переглянути фільм "Відскок / Rebound (2005)" дивитися онлайн безкоштовно, а також його безкоштовно завантажити для подальшого перегляду. Зробіть перерву у своєму повсякденному житті, насолоджуйтесь захоплюючими моментами цього фільму та почуйте справжність спорту та магію його емоцій. @ Ваш КІНОГО
Слоган: «A comedy where old school ...meets middle school»
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Відскок онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Відскок»

Додати коментар
2-09-2022, 22:17
KINOGO - букв сколько? (цифрой)