Оригінальний Кіного Україна

Мураха дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 6.384
IMDB 6.80
Постер до фільму Мураха дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Hangyaboly
Рік випуску: 1971
Країна: Венгрия
Жанр: драма
Тривалість: 99 хв.
Режисер: Золтан Фабри

Опис до «Мураха» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Мураха, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри драма, створений режисером Золтан Фабри у 1971 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

"Мураха / Hangyaboly (1971)" - це відомий венгерський фільм, який відзначився своєю складною драмою та глибоким змістом. Історія розгортається в жіночому монастирі на початку XX століття і має багато різних планів та аспектів. Події перебувають у складних метафоричних взаєминах з красою барокового храму, яка відображається в деталях, знятих у деталях.

В неймовірних відносинах знаходиться настоятельниця, яка готується відправитися у світ, у мир інший. Саме цей момент стає початком складної боротьби за владу в монастирі. Різні персонажі, чиї інтереси зіштовхуються, вступають у складні та заплутані взаємозв'язки, виявляючи свої справжні наміри та прагнення.

Окрім оксамитової інтриги, фільм "Мураха" також пропонує глядачам винятковий погляд на молодих послушниць, які зачаровано спостерігають за ласкавими сценами з об'єднанням жеребців та кобил. Вони мріють про кохання, яке не обмежується лише небесами. Цей момент надає фільму ще один аспект, дозволяючи глядачеві відчути та усвідомити змішані почуття молодості та натхнення.

Цей захоплюючий фільм можна подивитись онлайн і безкоштовно, а також завантажити на ваш пристрій, щоб насолодитись ним у будь-який зручний для вас момент. Рекомендуємо не пропустити цю неймовірну можливість насолодитись чарівною і кумедною історією "Мураха / Hangyaboly (1971)"! 🎥🍿🔥 @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Мураха онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Мураха»

Додати коментар
2-12-2023, 12:43
KINOGO - букв сколько? (цифрой)