Оригінальний Кіного Україна

Сплетіння доль дивитися онлайн

5/5 (1 гол.)
KP
IMDB 7.20
Постер до фільму Сплетіння доль дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: The Braid
Рік випуску: 2023
Жанр: драма
Тривалість: 121 хв.
Прем'єра (РФ):2024-05-30
Якість: TS

Опис до «Сплетіння доль» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Сплетіння доль, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри драма, створений режисером Летиция Коломбани у 2023 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

В новому фільмі "Сплетіння доль / The Braid (2023)" розповідається про три незнайомі між собою жінки із різних куточків світу, які здається, що ніяк не пов'язані між собою. Молода мама Смита з Індії мріє про якісну освіту для своєї доньки, але її чоловік не бажає нічого змінювати. Італійка Джулія, зіткнувшись з проблемою боргів після інциденту з батьком, усвідомлює, що сім'я знаходиться у складній фінансовій ситуації. Талановита юристка Сара з Канади вже на межі отримання довгоочікуваного підвищення, але несподівана діагноз втручається у її плани. Три долі, три різні країни, три таємниці, які здаються абсолютно неспільними. Але чи насправді це так? Що об'єднує цих жінок і які вони мають спільне? Історія "Сплетіння доль" розповідає про те, як істинні судьби можуть бути переплетені, навіть коли здається, що все в житті далеко від зв'язків. Якщо цікавить дивитися фільм онлайн або скачати його безкоштовно, зверніть увагу на "Сплетіння доль / The Braid" і дізнайтеся, що таємницею може бути саме ваше життя.🎬🌟 @ Ваш КІНОГО
Слоган: «Три женщины. Три судьбы. Три тайны»
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Сплетіння доль онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Сплетіння доль»

Додати коментар
31-05-2024, 13:29
KINOGO - букв сколько? (цифрой)