Оригінальний Кіного Україна

Актриса-привид дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 5.860
IMDB 6.20
Постер до фільму Актриса-привид дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Joyu-rei
Рік випуску: 1996
Країна: Япония
Жанр: ужасы
Тривалість: 75 хв.
Режисер: Хидэо Наката

Опис до «Актриса-привид» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Актриса-привид, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри ужасы, створений режисером Хидэо Наката у 1996 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

Дія фільму "Актриса-привид / Joyu-rei (1996)" розгортається навколо молодого кінорежисера, який вирішує зняти свій перший фільм у студійних павільйонах. При перегляді знятого матеріалу виявляється, що кадри його фільму загадковим чином чергуються з кадрами іншої стрічки, яку, схоже на те, Мурая бачив у дитинстві по телевізору. Зйомки тривають, але деяким членам знімальної групи та самому режисерові починають видалятися небезпечним чином присутнього на знимальному майданчику.

В цьому фильмы сумiш жахiв i драматичних подiй сплетенi разом до одного цiлого. Головний герой стикається iз загадковими явищами та процесами, якi не можна пояснити логiкою. Кожен персонаж має свою власну темну сторону i завдання - перемогти своï демонìв.

Якщо вам хочеться подивитися цей захоплюючий фильм онлайн безкоштовно, то можете завантажити його або переглядати онлайн на платформах для стримингових послуг. Насолоджуйтеся ефектною грою акторського складу, запам'ятовуючим сюжетом і несподеними поворотами подii!👻 @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Актриса-привид онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Актриса-привид»

Додати коментар
12-05-2024, 15:03
KINOGO - букв сколько? (цифрой)