Оригінальний Кіного Україна

Мертві не завдають болю дивитися онлайн

5/5 (1 гол.)
KP
IMDB 6.80
Постер до фільму Мертві не завдають болю дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: The Dead Don't Hurt
Рік випуску: 2023
Тривалість: 129 хв.
Якість: WEB-DL

Опис до «Мертві не завдають болю» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Мертві не завдають болю, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри вестерн, драма, мелодрама, створений режисером Вигго Мортенсен у 2023 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

У фільмі "Мертві не завдають болю" розповідається історія про те, як поганий вибух змінив життя головної героїні, молодої дослідниці по імені Ева. Вона вирішує розгадати таємницю загадкових подій, що оточують її, коли раптово усьому світу стає важко контролювати себе.

Поступово Ева виявляє шокуючу правду про смерть свого батька і натрапляє на дивну можливість сполучення з мертвими. Це приводить до безлічі небезпек для не лише самої героїнi, а й всього людства у цiй новiй реальностi.

У фильмi представленo також iншых заинтересованных персонажiv - кращих друзiв Еви, якi прагнуть помочь їй у боротьбii з невидимим злом. Сплетення обставин та емоцiйне напруження стали ключем до успеху цього фильму.

Якщо вам хочеться пережити захоплюющий пригодницкий шлях разом із головною героïнеï та дослidжyти межï життя i смерти, то можетe завaнтажити абo подивitisя онлаin фильм "Мертвì не завдають болю" цìна якого приязно порадýэ вашому кошторисy!🎥🍿 @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Мертві не завдають болю онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Мертві не завдають болю»

Додати коментар
20-06-2024, 13:27
KINOGO - букв сколько? (цифрой)