Оригінальний Кіного Україна

День пантери дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP
IMDB 4.50
Постер до фільму День пантери дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Day of the Panther
Рік випуску: 1988
Країна: Австралия
Жанр: боевик
Тривалість: 84 хв.

Опис до «День пантери» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму День пантери, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри боевик, створений режисером Брайан Тренчард-Смит у 1988 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

"День пантери" - це бойовик з 1988 року, що розповідає про пригоди групи найманих вояків, які вирішують врятувати свого лідера від полону. Головний герой, Джон Харпер, збирає команду експертів у бойових мистецтвах для того, щоб врятувати свого друга. Вони стикаються з численними перешкодами і супротивниками на шляху до перемоги.

У фільмі представлено динамічні поєдинки та захоплюючий сюжет, який тримає у напрузі до самого фіналу. Кожен член команди має свою унікальну особистість і навички, що додає цікавості й розвитку сюжету.

"День пантери" показує дружбу, взаємодопомогу та самопожертву як ключові цінності, якими керуються головні персонаж. Цей фiльм можна безкоштовно подивитися онлайн або завантажити на сайтах з кiнопрокатом 🎬. @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися День пантери онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «День пантери»

Додати коментар
25-05-2024, 14:43
KINOGO - букв сколько? (цифрой)