Оригінальний Кіного Україна

Хто твій батько? дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP
IMDB 6.60
Постер до фільму Хто твій батько? дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Who's Yer Father?
Рік випуску: 2023
Країна: Канада
Тривалість: 110 хв.

Опис до «Хто твій батько?» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Хто твій батько?, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри драма, комедия, створений режисером Джереми Лартер у 2023 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

"Хто твій батько? / Who's Yer Father?" - це захоплюючий фільм, який вийде у 2023 році. Ця картина розповідає історію молодого хлопця на ім'я Макс, який раптово дізнається про свого невідомого батька. Вирішивши вибратися на пошуки своїх коренів, він починає пригодницьку подорож, щоб знайти відповідь на питання: "Хто твій батько?"

У цьому фільмі глядач спостережатиме за Максом у його шуках, а також буде свидком розвитку його персонажу через численні випробування та зустрічей з рядом цікавих персонажей. Захоплюючий сюжет та несподівана повороти подарують глядачам незабутнє киноспостереження.

Функцiональностi онлайн-платформ дозволяють безкоштовно завантажити або дивитися цей фiльм онлайн на свой комп'ютeр чи смартфон🎬 Насолоджуйтеся захоплюючим кiнопригода! @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Хто твій батько? онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Хто твій батько?»

Додати коментар
30-05-2024, 14:43
KINOGO - букв сколько? (цифрой)