Оригінальний Кіного Україна

Стейтен-Айленд дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 6.046
IMDB 5.90
Постер до фільму Стейтен-Айленд дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Staten Island
Рік випуску: 2008
Країна: Франция, США
Тривалість: 96 хв.

Опис до «Стейтен-Айленд» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Стейтен-Айленд, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри драма, комедия, криминал, створений режисером Джеймс ДеМонако у 2008 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

Саллі - уборщик каналізацій, який мріє забезпечити своєму майбутньому синові нормальне, безтурботне життя, яким він сам ніколи не мав. Джаспер - глухонімий керівник продуктового магазинчика, який відчайдушно намагається позбутися бандитів, які впевнено контролюють його бізнес та особисте життя. Пармі Тарзо - амбіційний керівник невеликої мафіозної банди, мріючий про те, що колись обов'язково звалиться на нього надзвичайно велика здобич. Всі ці троє чоловіків навіть не підозрюють про існування один одного, хоча живуть в одному районі - Стейтен-Айленді... але одного разу їхні життя перетнуться і вже ніколи ніщо не буде таким, як раніше.

В захоплюючому трилері "Стейтен-Айленд" розривається межа між тим, що правильне і що ні, коли чужі світи істотно переплітаються. Захоплюючий сюжет виносить на головне місце питання виживання, місця, де можна робити найнепередбачуваніші речі. У цьому напруженому та адреналіновому фільмі кожен герой змушений зіткнутися зі своїми найглибшими страхами та закритими дверима минулого. Їх відважність і воля докажуть, наскільки сильним може бути людський дух у найбільш безнадійних ситуаціях.

Стейтен-Айленд змушує глядачів взяти участь у масштабній інтризі, де неможливо передбачити розвиток подій. Фільм запропонує вам гострі емоції та напруження, яке посилюється кожною хвилиною. Хто в кінці вийде переможцем у цій небезпечній ігрі на виживання? Ви дізнаєтесь, коли переглянете "Стейтен-Айленд" онлайн. Шукайте можливості безкоштовного перегляду або завантаження цього захоплюючого фільму для підтримки українського кінематографу. 🍿🎥🌟 @ Ваш КІНОГО
Слоган: «There’s no such thing as the perfect crime»
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Стейтен-Айленд онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Стейтен-Айленд»

Додати коментар
11-11-2023, 12:27
KINOGO - букв сколько? (цифрой)