Оригінальний Кіного Україна

Турботливі ведмедики дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP
IMDB 6.90
Постер до фільму Турботливі ведмедики дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Care Bears and Cousins
Рік випуску: 2015
Країна: США
Тривалість: хв.
Режисер: Эндрю Янг

Опис до «Турботливі ведмедики» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку серіалу Турботливі ведмедики, один з найпопулярніших серіалів, охоплюючий жанри мультфильм, детский, створений режисером Эндрю Янг у 2015 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по серіалах, пропонуючий дивитися серіали онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

«Турботливі ведмедики / Care Bears and Cousins (2015)» - це анімаційний серіал для дітей, який привертає увагу своєю милотою та навчальними елементами. У ньому розповідається про пригоди ведмедиків, які прагнуть зробити світ щасливішим та добрішим ✨.

Головні герої - ведмедики по іменах Пічматчер, Рошер, Гуд-Лак, Забіяка, Лялька та Бафф. Кожен з них має свою особливу здатність і символ, які допомагають їм приносити радість та спокій у серця людей. Вони живуть в замку на Хмарястому горбу та оберігають землю Кареолендію.

У серіалі герої зустрічаються з новими друзями - кузенами, які хочуть долучитися до їхнього місії. У разі потрапляння в проблемну ситуацію, вони використовують свою здатність до створення «захисного круга», який приносить безпеку та турботу. Пригоди, які вони переживають, допомагають дітям вчитися емоційній інтелігенції та ціннісним уявленням.

На красивих мальованих місцях та у суперниках ведмедики вчаться і справжня дружба, толерантність та важливість поділитися. Кожен епізод приносить нове виклики та зав'язки, що розвиває сюжет та утримує увагу малюків.

Якщо вам сподобався цей захоплюючий серіал, ви завжди можете завантажити або подивитися його онлайн безкоштовно! Так ви точно не пропустите жодної цікавої пригоди ведмедиків та їхніх друзів. 🐻🎥🌈 @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Турботливі ведмедики онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Турботливі ведмедики»

Додати коментар
13-02-2024, 14:23
KINOGO - букв сколько? (цифрой)