Оригінальний Кіного Україна

Ночі повного місяця дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 7.212
IMDB 7.30
Постер до фільму Ночі повного місяця дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Les nuits de la pleine lune
Рік випуску: 1984
Країна: Франция
Тривалість: 101 хв.
Режисер: Эрик Ромер

Опис до «Ночі повного місяця» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Ночі повного місяця, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри драма, мелодрама, комедия, створений режисером Эрик Ромер у 1984 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

У фільмі "Ночі повного місяця" розповідається історія главної героїні Марі та її складних відносинах у паризькому світі початку 80-х років. Марі, яка є молодою жінкою відчайдушно прагне самостійності та свободи, перебуває в пошуках власного шляху в житті. Вона живе разом зі своїм чоловіком, але поступово розуміє, що стосунки з ним не дають їй повноцінного щастя.

Після того, як Марі розділяється зі своїм чоловіком, вона переїжджає до Парижа, де намагається знайти себе у цьому великому місті. Вона поглиблюється у світ вечірніх вечірок, знайомиться з новими людьми та випробовує різноманітні емоції. Серед цих знайомств вона зустрічає й одразу зацікавлюється Марком, харизматичним та таємничим чоловіком, який притягує її у свій світ.

Завдяки вдалому поєднанню емоцій, страсті та романтики, глядач може відчути повну магію та неповторність кожної ночі повного місяця разом із Марі. Зворушливі події, що розгортаються на екрані, захоплюють і приваблюють, залишаючи смак ностальгії та романтики в серці глядача.

Якщо ви зацікавлені у перегляді цього емоційного шедевру, ви можете завантажити фільм "Ночі повного місяця" на будь-який зручний для вас пристрій або подивитися його онлайн безкоштовно. Запрошуємо вас на захоплюючу подорож у світ почуттів та емоцій разом із Марі! 🌕🎥🌃 @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Ночі повного місяця онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Ночі повного місяця»

Додати коментар
31-03-2024, 14:43
KINOGO - букв сколько? (цифрой)