Оригінальний Кіного Україна

Дівчина-акім дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 6.442
IMDB
Постер до фільму Дівчина-акім дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Әкім Әйел
Рік випуску: 2023
Країна: Казахстан
Жанр: комедия
Тривалість: 90 хв.

Опис до «Дівчина-акім» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Дівчина-акім, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри комедия, створений режисером Ернат Байузак у 2023 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

Під час виборів голови села, коли немає конкуренції, мер реєструє жінку-прибиральницю. Місцеві мешканці, які не підтримують старого акіма, вирішують голосувати за нову кандидатку. Так відбувається сенсація - мером села стає прибиральниця. Дівчина-акім - це українська драма, яка розповідає про жінку-прибиральницю, яка раптово стає головою місцевої влади. Вона стикається зі складнощами і викликами нової посади, намагаючись довести свою гідність та ефективність у керуванні селом. Фільм піднімає важливі соціальні питання, такі як корупція, влада та справедливість, наводячи глядачів на думку про важливість відкритості та прозорості у владі.

Дивитися онлайн фільм "Дівчина-акім / Әкім Әйел (2023)" можна на безкоштовних торрент-сайтах або стрімінгових платформах. Придбати або завантажити цей фільм ви можете на офіційних відео-сервісах за доступною ціною. Він пропонує глядачам захоплюючий сюжет, цікавих персонажів та важливі життєві поуки. Отже, не пропустіть можливість переглянути цю захопливу історію про те, як звичайна жінка може змінити своє життя та оточуючий світ.🎬🍿 @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Дівчина-акім онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Дівчина-акім»

Додати коментар
3-04-2024, 15:13
KINOGO - букв сколько? (цифрой)