Оригінальний Кіного Україна

Таро: Карта смерти дивитися онлайн

4.3/5 (6 гол.)
KP
IMDB 5.00
Постер до фільму Таро: Карта смерти дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Tarot
Рік випуску: 2024
Країна: США
Жанр: ужасы
Тривалість: 92 хв.
Якість: WEB-DL

Опис до «Таро: Карта смерти» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Таро: Карта смерти, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри ужасы, створений режисером Спенсер Коэн, Анна Халберг у 2024 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

Коли компанія друзів безрозсудно порушує священне правило гадання на Таро - ніколи не використовувати чужий колоду - вони неусвідомлено вивільняють зло, заключене у проклятих картах. Один за одним вони опиняються лицем до лиця з долею і вступають у гонку зі смертю, щоб уникнути майбутнього, передбаченого у їх гаданнях. Зловісна Карта Смерті стає основною темою цього фільму Tarot (2024), який розповідає про жахливі наслідки порушення магічних правил.

Головним героєм є Аліна, яка першою починає помічати дивні подiї, що оточують колоду Таро. Вона спробовує розкрити таємницю карт і запобити призначеним смертельним образам. Їй на допомогу приходить команда нерозлучних друзiв, але час для рятунку тикає все швидше.

Фiльм Tarot (2024) запропонує глядачевi захоплюючий сюжет з непередбаченими поворотами і напруженими моментами. Для тих, хто бажає пережити цей захоплюющий шлях разом з героями, можна завантажити фiльм або переглянути його онлайн безкоштовно! 🃏🎥 Насолоджуйтеся напругою та загадковiстю свiту Таро разом із Tarot (2024)! @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Таро: Карта смерти онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Таро: Карта смерти»

Додати коментар
29-05-2024, 13:28
KINOGO - букв сколько? (цифрой)