Оригінальний Кіного Україна

Монтессорі: Виховання любов'ю дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP
IMDB 6.90
Постер до фільму Монтессорі: Виховання любов'ю дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: La nouvelle femme
Рік випуску: 2023
Тривалість: 100 хв.
Прем'єра (РФ):2024-05-30
Режисер: Леа Тодоров

Опис до «Монтессорі: Виховання любов'ю» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Монтессорі: Виховання любов'ю, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри драма, биография, створений режисером Леа Тодоров у 2023 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

Марія Монтессорі – це сильна та незалежна жінка, яка присвятила своє життя вихованню дітей за методом Монтессорі. Вона відмовляється вийти заміж за свого колегу Джузеппе Монтесано, оскільки вважає, що шлюб для жінки – це кабала, і не бажає стати чиїмось майном. Разом з Джузеппе вони досягають неймовірних результатів у роботі, але приховують таємницю про свого сина Маріо, оскільки позашлюбний нащадок може зруйнувати їх репутацію.

Одного разу у їхнє життя потрапляє французька красуня Ліллі, яка намагається залишити свою хвору доньку Тину в клініцi. Бажаючи як можна швидше позбутися вiд невигiдного нащадка, Лiллi поступово почне освоювати не лише методи Марii Монтессорi, а й її внутрiшню боль. Два протилежних образи жiночостi будуть допомагати один одному з'ять те, чого у кожноï з них не майже.

Якщо хочеш переконатися у тому, яким будуть подальшi подiï у цьому захоплюющому фiльмì "Монтессорì: Виховання любов'Ï / La nouvelle femme (2023)", завантажуй чи дивись онлайн безкоштовно! 😉🎬 @ Ваш КІНОГО
Слоган: «Разве можно доверить свою судьбу такому непостоянному чувству, как любовь?»
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Монтессорі: Виховання любов'ю онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Монтессорі: Виховання любов'ю»

Додати коментар
8-06-2024, 15:23
KINOGO - букв сколько? (цифрой)