Оригінальний Кіного Україна

Провокація дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP
IMDB 7.50
Постер до фільму Провокація дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Provoke
Рік випуску: 2023
Країна: Китай
Тривалість: хв.
Режисер: Цзэн Цинцзе

Опис до «Провокація» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку серіалу Провокація, один з найпопулярніших серіалів, охоплюючий жанри триллер, мелодрама, история, створений режисером Цзэн Цинцзе у 2023 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по серіалах, пропонуючий дивитися серіали онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

Фільм "Провокація / Provoke (2023)" - це захоплюючий трилер, який розповідає історію про хитру гру між поліцейським і злочинцем. Головний герой, досвідчений детектив Макс, вирішує влаштувати провокацію для лукавого злочинця Степана, який вже давно уникає правосуддя.

У цьому фільмі дуже цікаво показана психологія персонажів: як Макс спритно грає у шахи з коварним злочинцем, а той не так просто дається на його провокації. Стежте за їхньою ігрою на найвищому рівні!

Красива операторська робота та напружена музика створюють неймовірну атмосферу напруги 🎥. Кожен поворот сюжету тримає вас в напрузi до самого фiналy! Залишилося лише завантажити чи подивитися онлайн "Провокацiю / Provoke (2023)" безкоштовно і насолоджуватися цим захоплюючим картиною! @ Ваш КІНОГО
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Провокація онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Провокація»

Додати коментар
15-06-2024, 14:53
KINOGO - букв сколько? (цифрой)