Оригінальний Кіного Україна

Дружина пілота дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 7.270
IMDB 7.50
Постер до фільму Дружина пілота дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: La femme de l'aviateur
Рік випуску: 1980
Країна: Франция
Тривалість: 106 хв.
Режисер: Эрик Ромер

Опис до «Дружина пілота» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Дружина пілота, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри мелодрама, комедия, створений режисером Эрик Ромер у 1980 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

«Дружина пілота» - це фільм-драма французького режисера-новатора Еріка Ромера, який був випущений у 1980 році. Головні герої цього кіношедевру - Діана і Франсуа. Франсуа - пілот, який працює над внутрішньонаціональними авіаперевезеннями. Він завжди в дорозі, у постійних вимірах, зустрічається із різними людьми по всій Франції. У цей час відвідує його дружина Діана – красива жінка з чуттєвими очима, яка вимушена проводити багато часу в самотності.

Теми ревнощів, непорозумінь та туги коливаються на фоні фільму, що робить його динамічним і захоплюючим. У буденному житті вони здавалося б, щасливі, але Франсуа зустрічається з таємничою блондинкою. Це викликає ланцюг подій, які порушують спокійне життя пари.

Якщо вас зацікавила історія «Дружини пілота», ви можете переглянути цей фільм онлайн або завантажити його безкоштовно. Розслідуйте таємниці інтригуючих персонажів і вчіться на їх помилках. Мрії, реальність та величезне викликання будуть чекати на вас під час перегляду цієї емоційно зарядженої стрічки. 🎥 @ Ваш КІНОГО
Слоган: «Direct From the 19th New York Film Festival»
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Дружина пілота онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Дружина пілота»

Додати коментар
31-03-2024, 14:43
KINOGO - букв сколько? (цифрой)