Оригінальний Кіного Україна

Мандрівник дивитися онлайн

0/5 (0 гол.)
KP 7.099
IMDB 6.70
Постер до фільму Мандрівник дивитися онлайн безкоштовно
Оригінальна назва: Homo Faber
Рік випуску: 1991
Тривалість: 117 хв.

Опис до «Мандрівник» онлайн у гарній HD якості без реєстрації:

Ви відвідали сторінку фільму Мандрівник, один з найпопулярніших фільмів, охоплюючий жанри драма, мелодрама, створений режисером Фолькер Шлёндорф у 1991 році на KinoGo-UA.com, на одному з кращих сайтів по фільмах, пропонуючий дивитися фільми онлайн безкоштовно. Починайте перегляд.

Життя повне несподіванок. Але те, що сталося з головним героєм фільму "Мандрівник / Homo Faber" - це щось неймовірне і неповторне. Цей чоловік, який завжди в дії, опинившись у штормі випадковостей і загадкових збігів обставин прошлого, переживає низку подій, яким пророчить доля. Краса і трагедія розбурхують його почуття. Доля виявляється жорстокою та безпощадною.

Знятий у 1991 році за романом Макса Фріша, фільм "Мандрівник / Homo Faber" майстерно показує складну психологію свого головного героя. Виробничий потенціал людини стикається з приземленою реальністю життя, коли кожен крок може призвести до несподіваних наслідків.

Велика увага у фильмi придiляется взаимозв'язкам мiж персонажами i художньому стилю картина порушуючи класичнi схеми i конструкцii. Посполучателем всього цього будуть елементи лiрики i драматизма сучасного свiту.

Якщо вам цiкавий такий аргумент для середовищ пристрастних глядачiv 🎥🍿 , ви можете завантажити або переглянути онлайн "Мандривник / Homo Faber" безкоштовно на вашому обраному сервисi! @ Ваш КІНОГО
Слоган: «Even the darkest secret couldn't keep them apart.»
доступний онлайн на всіх пристроях: ipad, iphone, android та smartTV.

дивитися Мандрівник онлайн у гарній HD якості

Перевіряйте нові серії та якість у всіх плеєрах!

Любителі кіно! Ми вибачаємося, що в даний час не всі наші фільми доступні українською мовою. Команда докладає всіх зусиль, аби ви могли насолоджуватися переглядом фільмів на рідній мові. Ми регулярно поповнюємо нашу колекцію і вдячні вам за ваше терпіння та розуміння.

Увага: ЗАВАНТАЖИТИ відео ви можете у ПЛЕЄРІ #1 (360р,480р,720р), у нижньому меню є кнопка завантажити!
Реєструйтеся та дивіться БЕЗ РЕКЛАМИ у плеєрі, а саме всього з 1 рекламою, приємного перегляду! Залиште коментар=)

Відгуки про «Мандрівник»

Додати коментар
25-05-2024, 14:43
KINOGO - букв сколько? (цифрой)